SPEEDBOY SOFŐRSZOLGÁLAT

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat és hívjon minket bátran, állunk a rendelkezésére.
Cégünk fő tevékenysége: sofőrszolgálat.
Elsődleges célunk, hogy Önt és a társaságában lévő személyeket biztonságban hazavigyük.

A SpeedBoy Sofőrszolgálat színvonalas, rugalmas és megbízható, ugyanakkor megfizethető szolgáltatásokat nyújt mind magánszemélyek, mind pedig vállalati ügyfelek részére. Árainkat versenyképes, zsebbarát módon alakítottuk ki, mert – sok más sofőrszolgálattal ellentétben – úgy gondoljuk, hogy a minőségi szolgáltatásnak nem feltétlenül kell magas díjakat, irreális árképzést jelentenie. Hiszünk benne, hogy igenis lehet olcsón, de rentábilisan tevékenykedni ebben a szegmensben. Ezt támasztja alá több éves, a sofőrszolgálat terén szerzett szakmai tapasztalatunk, rutinunk is.

Sofőrszolgálatunk szolgáltatási palettája az alábbiakat foglalja magában:

  • alkalmi jellegű sofőrszolgálat címtől-címig
  • sofőrbérlés néhány órára, több cím esetén
  • 0-24 órás sofőrszolgálat, folyamatos rendelkezésre állással
  • több napos időtartamra szóló sofőrbérlés egyedi megállapodással
  • "hozom-viszem" autóápolási-karbantartási szolgáltatás (a jármű elvitele szervizbe, vizsgáztatásra, mosatásra, stb.)

Olcsó sofőrszolgálat az Ön igényeihez rugalmasan igazodó, profi sofőrökkel.

Sofőrjeink több százezer kilométernyi, a szabályok betartásával és baleset nélkül levezetett utat tudnak maguk mögött, jelentős tapasztalattal és kiváló helyismerettel rendelkeznek. Vezetési képességeik folyamatos ellenőrzésével és fejlesztésével (PÁV II vizsga) arra törekszenek, hogy a lehető legmagasabb színvonalon képviselhessék sofőrszolgálatunkat. Amennyiben ránk bízza járművét, nem okoz gondot számunkra semmilyen típus – legyen az alsó, - közép vagy akár felsőkategóriás, automata vagy kézi váltós autó –, biztonságosan elvezetjük az Ön által megadott címre. Alapelveink közé tartozik a pontosság, megbízhatóság és diszkréció, továbbá az, hogy Ön és gépjárműve balesetmentesen érjen haza.

Kinek ajánljuk a SpeedBoy Sofőrszolgálat igénybe vételét?

Olcsó sofőrszolgálatunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik fáradtság, alkoholfogyasztás vagy bármi egyéb ok miatt nem szeretnék saját gépjárművüket vezetni, de nem is kívánják ott hagyni az étterem, szálloda, stb. előtt. A drága taxi, illetve a zsúfolt, lassú, ritkán járó tömegközlekedési járművek helyett számukra kínál ideális megoldást a sofőrszolgálat igénybe vétele.

HÍVJON MINKET!

Tevékenységi körünk: sofőrszolgálat Budapesten és vidéken versenyképes fix áron, rendezvényekre, bulikra, esküvőkre...
Speedboy Sofőrszolgálat soförszolgálat 0 - 24 órában!

Facebook: facebook.com/speedboysofor
E-mail: info@speedboysofor.hu